Nagyon szeretem a Csábításból Jeles nevű játékot de ezt kezd bajjá válni. Mit csináljak? Többi lent
A 7. epizódban vagyok,annál a feladatnál hogy keresd meg Viola plüss állatát. A lényeg,láttam Miharu 7. epizódos videóját ( http://www.youtube.com/watch?v=hTXzwuwiQ1w )és annyira tetszik az a párna csatás játék hogy most egész nap fent vagyok CsJ-n és azt várom hogy a semmiből teremjenek AP-im hogy be tudjam fejezni,egész nap azon lógok,várom az éjfélt meg minden szarságot... próbálok távol maradni a géptől de nem megy,vagy ha igen akkor telóról vagyok fent. Ha lekapcsolom a netet akkor a tesóm vissza kapcsolja... Ma vettem észre hogy valahogy mindig a CsJ-n kötök ki és bevallom nem az hogy idegesít csak úgy érzem hogy mivel annyira akarok játszani egy hülye játékkal ezért nem csinálok semmi mást csak itt döglődök egész nap a gép előtt...
Mit csináljak??
Ezzel a hasznos alkalmazással bármilyen weboldalt le tudsz tiltani, vagy csak egy ideig tudod őket használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!