Vezeték nélküli router választás. Melyiket?
Üdv!
Tegnap kötöttek be egy gyorsabb internetet (25 Mb/s \ 12 Mb/s ) és sajnálattal tapasztaltam hogy a WLAN-on (LapTop-al kapcsolódok rá) még a felét is alig bírja teljesíteni a jelenlegi routerem (D-Link DI-524). Az, hogy más használja, szinte elképzelhetetlen. Esetleg beállítási hiba van, vagy egyszerűen nem tudja áthozni, vagy erre ne is számítsak hogy másik router esetleg képes rá?
Ha van valami ötletetek, hogy mit csináljak vele azt szívesen fogadom, de elsősorban szerintem az új router vásárlás lenne az ideális (aztán lehet hogy csak be kell valamit kapcsolni rajta és már menni is fog.).Ha tényleg nincs más megoldás szeretnék kérni pár Vezetéknélküi routert ami képes ezt a sebességet biztosítani.
A válaszokat előre is köszööm.
Üdv
TP-LINK TL-WR642G (WLAN: 108Mbps)
Nekem ilyen van és meg vagyok vele elégedve
(20/10 Mbs netem van)
Kedves 12:45!
Ha kábelen mérem akkor megvan a 25 Mb/s .
ÜDv.
Atheros AR5005G típusú wlan kártya van a laposomban ami ugye 54 Mb/s -es. Az előző hozzászólóra alapozva 22Mb/s-t akkor is tudnia kéne, de még annyit sem.. a legnagyobb amit wlanon mértem az 10 volt.. de az még mindig édeskevés. Ezt a TP-Linket megnézem, de ha ehhez a hardverhez lényegtelen megvenni, akkor inkább kihagyom és rákötöm magam a routerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!