Egy kis forgalmú weblapnál mik az átlag mutató értékek?
Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam a Google Analytics-re az új weblapommal, 3 hete üzemeltetem. Hirdetem Adwords-szel, mely egész sikeresnek mutatkozik (szerintem), azonban a statisztikai adatok nem tetszenek. Egyrészt, mikor az Adwords nekem 33 átkattintást számol fel, az Analytcs csak 14 látogatót és 21 oldalmegjelenítést mutat, az Adsense pedig 55 megjelenítést. Van a tárhelyszolgáltatómnál is egy statisztika, ez 47 látogatót mutat.
A kérdésem konkrétan az lenne, hogy szerintetek jók ezek a számok? 78,5%-os visszafordulási arány, Adsense-ben 1,6%-os CTR, Adwords-ben pedig 0,7%-os az összesített.
Nekem a 78,5%-os visszafordulás kissé túl nagynak tűnik, ez azt jelentheti, hogy nem elég érdekes az oldalam? Vagy normális arány?
2013. aug. 24. 14:29
1/2 anonim válasza:
A visszafordulási arány nagyon sok. Általában ez azt jelenti, hogy nem az van az oldalon, amire a kereső alapján számítottak. Lehet, hogy nem jók a kulcsszavaid, de ezer más oka is lehet. Az én oldalamon is ugyanilyen mértékű a visszafordulási arány, de mondjuk engem nem érdekel :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Közben leesett, hogy mivel még nem tettem be az összes html-be (van kb 30 db) a követőkódot, lehet ezért nem mérte rendesen. Remélem, holnapig javul az arány.
2013. aug. 24. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!