2/7 anonim válasza:
hát a digi netje se mindig tökéletes,mert olyan azért nincs,ami sose dadog,
3/7 lindmayer válasza:
egyszer volt nálunk hálózati probléma, de még aznap kijöttek az utcába és megoldották
mindezt vasárnap kellős közepén
4/7 anonim válasza:
6 éve van Digi netem, egyszer emlékszem, hogy megszakadt pár órára. Akkor TV adás sem volt.
Teljesen megbízható, korrekt szolgáltató
5/7 A kérdező kommentje:
én egy on-line java játékot szoktam játszani, eddig UPC-m volt wifivel, most átálltam digi-re ugyanazzal a wifivel. Eddig soha nem szakadt meg a játék, most egyetlen játékot se tudok végigjátszni, mert valami hiba fellép a játék alatt, és ha egyetlen másodperc szakadás van, akkor sajnos kirúgnak és veszítek, elég idegesítő.
2013. aug. 24. 15:18
6/7 anonim válasza:
Nálunk DIGI van. Optika a házig, lan a házon belül. Kb 4 éve használom, egy alkalmat sem tudok amikor szakadt volna. Ez nem jelenti, hogy nem szakadt, csak hogy nem akkor amikor használtam.
A hálózat minősége baromi jó.
3ms ping az index.hu
De gondolom területfüggő a szolgáltatás minősége.
7/7 A kérdező kommentje:
nálam 10 percenként szakad, és ráadásul sokkal lassab, mint amiről váltottam: a UPC Fiber Power 10, ami elvileg szarabb lenne? nem értem
2013. aug. 25. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!