Freemail-es e-mail címből szeretnék Gmail-est csinálni. Lehetséges ez?
Úgy értem, hogy van egy xy13@freemail.hu-s címem, és ugyan az a cím lenne a Gmail-es is.
Egyszer próbáltam Gmail-es címet csinálni, xy13 felhasználónévvel, de az már foglalt volt.
De szerintem az enyém az is, ezt sem lehet visszaszerezni?
Nem.
Továbbá nem a tiéd az.
De visszakérdezek: az övé volt eddig az xy13@gmail.com cím, igaz? Akkor szerintem meg az övé az xy13@freemail.hu is, nem?
Remélem, értetted a célzást! Ha kicsit felhagynál az egocentrikus világképeddel, könnyen beláthatnád, hogy attól, hogy te regisztráltál egy nemzetközileg tök ismeretlen szolgáltatónál egy akármilyen - mellesleg nem túl kifejező - azonosítóra, ettől még nem formálhatsz semmiféle jogalapot, hogy egy más országban működő, nemzetközileg ismert szolgáltatónál ugyanezt a nevet kisajátítsd.
Szóval miért is lenne a tiéd? Még csak abban sem lehetsz biztos, hogy te regisztráltad korábban ezt az azonosítót!
Vagy gondolj bele: ha lenne valaki, aki mondjuk egy ismeretlen venezuelai szolgáltatónál regisztrált egy xy13 nevű felhasználót, akkor ezzel p feljogosítva érezhetné magát, hogy elvegye a te freemailes címedet?
Remélem, érted...
Mellesleg: visszaszerezni? Mit, ami soha nem is volt a tiéd?
Nekem van egy piros autóm , melynek rendszáma LMB-vel kezdődik.
Dejóó. . .az összes ilyen autó amelyiknek ilyen a rendszáma, az enyém !!!
Nem is értem, hogy ezt hogy gondoltad ?
Látom nem értitek...akkor fussunk neki még egyszer.
Van egy régi Gmail-es címem (AMIT ÉN CSINÁLTAM!!), ugyan az a címe, mint a freemail-esnek, csak nem tudok belépni.
VÁGESZ?
Ha elfelejtetted a jelszót,akkor kérd újra.
Egyébként azt meg lehet csinálni,ha már be vagy lépve a gmailbe,hogy a freemailes levelek oda töltődjenek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!