Mi alapján jelennek meg facebookon, az ismerősök? Részletesebben lent.
Figyelt kérdés
Az adatlapom bal oldalán 9 ismerősömet megjeleníti a facebook. Általában mindig ugyanazokat (az első 3 akikkel a legtöbbet beszélek, illetve velük tartom a kontaktot a leggyakrabban, és a többi ismerősömmel is hasonló a szisztéma) Ez eddig stimmel. Engem konkrétan az érdekelne, ha rámegyek egyik ismerősöm adatlapjára, akkor nála is a 9 ismerős közül változó elhelyezésben mindig megjelenik ugyanazon személy 2-3 is. Mi alapján jelenhetnek meg nála az ismerősök? Úgy értem akit a legtöbbször megnéz, vagy fordítva? Vagy ott is a kontakt alapján megy? Köszi előre is a válaszokat! :)2013. aug. 22. 14:13
1/2 anonim válasza:
Ha van közös ismerősötök, akkor te azokat fogod látni az ő lapján, függetlenül attól, hogy ő egyáltalán beszélt-e velük, vagy ránézett-e az adatlapjukban valaha is. Ha nincs 9 közös ismerős, akkor jönnek azok, akiket leginkább ismerhetnél (de még nem ismerősöd), mert van velük egy csomó közös ismerősöd.
Ha ilyen sincs, akkor jön a face titkos algoritmusa.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ! :)
2013. aug. 24. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!