Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom beállítani, hogy...

Hogyan tudom beállítani, hogy amikor rákattintok az "Új lap megnyitása" + jel-re, akkor az az oldal jöjjön be, amit én szeretnék?

Figyelt kérdés

Most Delta Search jön be, de állandóan felugrik a vírusirtó, hogy a cím le van tiltva, meg amúgy is a google-t szeretném beállítani.

Ezt a Delta Search-et meg nem tudom kitörölni, mert nem találom sehol.

A kezdőlap az oké, azzal nincs bajom, ez csak az Új lap megnyitásánál van.

2013. aug. 20. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A Google nem tud bejönni mert az másféle keresőprogram mint a Delta search. Próbáld ezt: Start -> Vezérlőpult -> Programok telepítése és törlése -> Delta search -> Eltávolítás Ha nem Delta search van ott akkor valami más. Miközbe törlöd zárd be a böngészőt. Utána ha nincs ott az Internetböngészőt is rakd újra és akkor már nem a Delta jön be. Előfordulhat hogy több Delta is lehet, lehet hogy többet kell letörölnöd. És ha azt kérdeznéd, hogy került rá a gépre, a válasz: Valószínű hogy egy programot angol telepítővel telepítettél, és felajánlotta hogy kívánod e telepíteni a Delta toolbart, és véletlenül nem érte3ttted ezért leyesezted. Legközelebb ha valami más progit akar felrakni, (látod a képét mit akar felrakni) akkor vagy No vagy Cutom és vedd el a pipát a legfelső elől, vagy a bal oldalon lévő gomb. Remélem jót válaszoltam. Zöldpacsit kérek :-).
2013. aug. 20. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Megoldottam!!!

Akinek hasonló problémája van, az írja be a keresőbe, hogy Delta Search eltávolítása és ott kiad segítséget!

2013. aug. 20. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment a zöld. :)
2013. aug. 20. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!