Miért nem tudok belépni freemail-re?
Figyelt kérdés
Már 1 hete kb. nem tudok belépni freemail-re. Pedig beírom az e-mail címemet meg a jelszavamat is és kiírja, hogy betöltés és itt megakad. Nincs is rajta sok levél mert nem rég töröltem egy csomót ,szóval ez miatt nem akadhatott le. Kérlek segítsetek, mert nekem kéne a freemail. Am apukám is belép és neki behozza nekem meg nem és ugyan arról a gépről és egymás után is próbáltuk meg úgy is, hogy be volt jelentkezve és, hogy felhasználó váltás és még úgy sem sikerült.2013. aug. 18. 22:17
1/4 anonim válasza:
A fentiek alapján a hiba a Freemail szerverén van. Ezzel sem te, sem mi, és úgy látszik még a Freemail üzemeltetői sem tudnak mit kezdeni. Imádkozz, hogy megjavuljon, jobbat nem tudok. És próbálkozz. Más böngészővel, F5-tel, néhány óránként jelentkezz be újra.
2/4 anonim válasza:
Töröld a freemail-hez tartozó cookie-kat, anno egy párszor nekem is beragadt, és ez megoldotta.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :)
2013. aug. 18. 22:26
4/4 anonim válasza:
Amint sikerült, regisztrálj egy gmail postafiókot, és irányítsd át arra a freemailes leveleidet. Ezután küldj egy kör-emailt az új címedről az összes barátodnak, akivel szeretnéd tartani a kapcsolatot! Aztán felejtsd el a freemailt, örökre. Onnantól fogva soha nem lesz gondod a levelezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!