Ez illegális lenne?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy elindítom YouTube karrierem.Úgy gondoltam hogy nagyobb torrent oldalakról letöltök új filmeket, átkonvertálom és azokat feltöltöm YT-re, hogy aki nincs regelve sehova és nem teheti meg hogy moziba elmenjen az megnézhesse YT-n.Ez illegális lenne?Mert ha igen akkor eszem ágába sincs feltölteni.2013. aug. 18. 13:43
1/5 anonim válasza:
Ha megnézed, rengeteg film van youtubeon. Legfeljebb letörli a youtube.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom sok film van fent de ilyen újabb 2012-2013-as filmekkel még nem nagyon találkoztam ott.Köszi a választ ment a ződ.
2013. aug. 18. 13:57
3/5 P.O.C. válasza:
Nagyon sok film van fent. A törlés elől csak azok vannak biztonságban, amik olyan régiek, hogy már a kereskedelmi TV csatornák is unásik ismételték.
Illetve valamivel hosszabb életre számíthatsz egy filmnél, ha a magyar címével töltöd fel.
Egyébként illegális ígyis-úgyis, de szerintem a törlésen és az accountod korlátozásán kívül semmit se tudnak csinálni veled.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :DD
2013. aug. 18. 14:04
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon szereti a YouTube a friss filmeket, törlés vagy roszabb esetben letiltás lehet az eredmény ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!