Nyílt nCore regisztráció?
Tudom, hogy sok helyen volt már erről szó, hogy kamu, de egy közeli ismerősöm küldött egy linket rá. Gondoltam megpróbálom. Regisztráció után kiírta, hogy sms-t kell küldenem 160 Ft/ 90 nap, hogy teljes körű tag lehessek vagy valami ilyesmi. Az sms-t nem küldtem el, mert közben láttam, hogy nem a hivatalos nCore oldalon vagyok... Arra lennék kíváncsi, hogy vajon elévülhet-e ez a regisztráció (mert ahogy láttam törölni nem lehet), vagy az itt megadott e-mailcímet és a jelszót megváltoztassam más helyeken, mert esetleg károm származik belőle...?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nem szoktak a regisztrációk elévülni, maguktól megszűnni. Vagy önként törölheted magad az oldalakról, vagy ott marad a profil.
Alapból nem teljesen biztonságos ugyanazt a jelszót használni mindenhol, de egy ilyen alacsony megbízhatóságú oldalon már lehet kockázata. Az e-mail címed csak arra jó hogy eladják egy spam-adatbázisba, de ha a jelszavadat tudják akkor pár népszerű oldalon megpróbálkozhatnak vele, és rossz lenne ha amiatt férnének hozzá személyes dolgokhoz, mert a jelszó mindenhol azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!