Miért letöltésbe áll be folyamatosan a torrent?
Sziasztok!
Napok óta folyamatosan letöltésbe áll a kliens, nem pedig seedbe. Töltöttem már fel pár torrentet, kétlem, hogy elrontottam valamit a torrent készítéstől a seedbe állásig, de valami miatt mégis ez van. Próbáltam feltölteni mást, de azzal is ugyanez volt, hiába próbálom meg ismét megadni a helyes útvonalat, akkor sem működik. Volt már valaki így, vagy tudtok erre valami megoldást?
Előre is köszönöm!
Szia!
Nekem van egy tippem.
Nem tudom milyen klienst használsz, de sokszor hallottam, hogy az újabb verziójú utorrenteknél előfordul, hogy rossz torrentfájlt készít és persze akkor nem egyezik a feltölteni kívánt anyaggal (hiába adod meg a helyes elérési utat). A 3-as és a feletti verzíóknál lehet ilyen.
Szia!
Utorrentem van, 3.1-es verzió, de akkor visszarakom 2.2.1-est, hátha.. Remélem, hogy csak ez volt a probléma. Köszönöm a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!