Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Indavideón, ha rámegyek az...

Indavideón, ha rámegyek az erotika opcióra és megkérdi, hogy elmúltam-e 18 éves, akkor Miért nem engedi, hogy rákattintsak az Igen-re?

Figyelt kérdés

Ha a Nem-re kattintok, azt bezzeg elfogadja... :D

És az Igen-t pedig nem! :D Nevetséges..

2013. aug. 18. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csináéj vírusírtást,kapcsold be a vebvédelmet,ha akkor sem műkögik,akkor másik böngésző választás
2013. aug. 18. 02:26
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem egyszer a NEM -re kattintottál,és ezt egy sütivel megjegyezte a böngésződ,

-ha ezt az indás sütit kidobnád ,újra tiszta lappal indulhatnál náluk

2013. aug. 18. 08:11
 3/11 anonim válasza:
Isten figyel téged :DD
2013. aug. 18. 09:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És azt a sütit hogy tudnám kitörölni? De csak azt?:D Elmúltam 18!!!! :D 8hónapja.... ;D
2013. aug. 18. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:

ha ferifoxod van akkor így :

[link]

2013. aug. 18. 13:57
 6/11 A kérdező kommentje:
google chromw :| :/
2013. aug. 18. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
chrome ban CTRL+H ott böngészési előzmények törlése majd bead egy uj ablakot és ott lehet kiválogatnod azt amit törölni szeretnél ( én általában mindent törlök ) de ha csak a sütiket kell és mindet törölni szeretnéd akkor felül válaszd ki az elemek törlése a következő időszakból résznél a Teljes-t alatta meg csak a Cookie-k és egyéb webhely-, illetve plug-in adatok törlése opciót majd mej rá hogy böngészési adatok törlése ha nemjó akkor próbáld meg hogy mindent törölsz végig... de mindeközben ne legyen megnyitva az indavideó... legalább is én úgy szoktam törölni mindent hogy csak egy üres fül van megnyitva amiben ezt csinálom...
2013. aug. 20. 13:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Na ugyanezt ,ugyanígy megcsináltam és semmi.. .:D:D:D
2013. aug. 20. 13:59
 9/11 anonim válasza:
Red Tube jobb...
2013. aug. 25. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
rendszer visszaállítással működik?
2013. dec. 2. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!