Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FONTOS! Ez megoldható valahogy...

FONTOS! Ez megoldható valahogy? Internet biztosítása egy napra!

Figyelt kérdés

Elnézést kérek, ha hülye kérdés...

Szóval el kell utaznom és elméletileg ahová megyek, nem lesz wifi. De egyik nap, amikor ott leszek, sürgősen netet kellene használnom a laptopomon. Ezt meg lehetne oldani valahogy? És ha igen, hogyan. Tényleg nagyon fontos lenne. Ha bemegyek szolgáltatóhoz, segíthet!

Légyszi csak normálisan válaszoljatok, mindenm megoldás érdekel!

2013. aug. 17. 23:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Modemmel telefonvonalon keresztül lehet alap internetet csinálni (mélezni), wifivel meg -ha nem a pusztába vonulsz 40 napra- lehet akár ingyenes wifi hotspoton keresztül netezni.

De szállodákban/hotelekben a szobákban már szokott lenni manapság internet is.

Modem, wifi van a laptopodban?

Ha nem tudod, írd le a gyártót/típust!

2013. aug. 17. 23:16
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha van pl mobilneted a telódon, abból ki lehet csikarni USB-n, vagy wifi hotspottal /ha tudja a mobilod/.

De meg lehet oldani modemmel is, csak ahhoz a szolgáltatót fel kell keresni :D

2013. aug. 17. 23:17
 3/17 A kérdező kommentje:

Sajnos úgy tudom, hogy nincs. Nincs net a telómon, sajnos, csak itthoni wifi hálózat van :/

A gépem amúgy Acer TravelMate 7730.

És köszönöm, hogy segíteni próbáltok :)

2013. aug. 17. 23:22
 4/17 A kérdező kommentje:
És el tudnátok magyarázni, hogy ez a modemes dolog hogy működik laptopon (bocsi de tényleg nem vagyok egy netzseni).
2013. aug. 17. 23:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Úgy képzeld el, mint egx pendriveot.

Amúgy eddig én is csak 1x láttam ilyet.

Naszóval ez ilyen plug&play...tehát csak bedugod a gépedbe, mintha egy usb tároló lenne és kész. Van net :D

2013. aug. 17. 23:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, arról hallottam, de hogyan lehet ezt megoldani? Bemenni a szolgáltatóhoz? De gondolom nem egy nap...
2013. aug. 17. 23:33
 7/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy feltöltőkártyás mobilnet. Bemész a hozzád legközelebbi Vodafone üzletbe. Megmondod hogy ez a Feltöltős Internet Netjegyet akarod megvenni a K3772H USB modemmel. Kifizeted a 6000 Ft-ot majd kész is vagy.

2013. aug. 17. 23:36
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fontos, akkor mindenképp érdeklődj szerintem...nem lehet nagyon nagy dolog elintézni

Egy aláírás itt, egy ott és kész :)

2013. aug. 17. 23:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Modemed sztem van. De ez csak mélezésre lesz elég, mert lassú!

Sajátgép jobbegér tulajdonságok eszközkezelőben ott a modem? Fel van telepítve/engedélyezve van?

Kell lennie élő telefonvonalnak (meg telefonkábelnek, amit be tudsz dugni a gépbe), ahová mész.

2013. aug. 17. 23:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nincs mcdonalds a közelben? A nagyobb városokban meg köztereken/könyvtárakban stb. is előfordul wifi...
2013. aug. 17. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!