Mi a véleményetek a Facebookról?
Az h az unaloműzés egy új fajtája, most ha valaki nem akar menni sehová de "szórakozásra" vágyik akkor beül fb-zni.
Én magam napi 10 percet töltök rajta ha van üzent v bármi fontos ha nem akkor 2-t.
Viszont az idegesít h az fb függőket is lekockázzák.
Mikor a kocka az aki jártas az informatikában.
Attól h valaki ott ül egész nap még nem lesz szakember.
Nem beszélve arról h ez az oldal újfajta zombikat gyárt az emberből. (Ezt FAD-nek hívják.)
Mert ha nem fb-zhet akkor ideges nyugtalan...
Kész agyrém.
Én a profilomat is elrejtettem továbbá csak ismerősök ismerősei jelölhetnek be illetve láthatják az accom.
Idegen nem, velem nem fognak olyat játszani h nézzük meg az fb-jét h milyen ember miket kedvel...
HáHá megszívták azt csak én láthatom.
Senkire nem tartozik h én miket csinálok mikor vagyok fent. Én nem vagyok az a fajta h lájk lájk lájk Ide lájk oda lájk hsz-re lájk meg a bal bokámra.
Kit érdekel !!!
Mára már a kapcsolat tartást mint az eredeti funkcióját szerintem rég teljes elvesztette.
És már csak egyfajta sznob időtöltéssé vált amiben az a legjobb akinek jön a sok lájk meg hsz.
Akinek ez ízlik hát egészségére én továbbra is csak akkor fogok felmenni ha tényleg van valami értelme.
Az, hogy a pénz nagyon nagy úr! A fejlesztők túlzásba estek.
Én 2009 óta vagyok tagja az oldalnak, de akkor sokkal jobb volt. Nem volt tele nem oda való emberekkel meg minden szarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!