Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a Facebookról?

Mi a véleményetek a Facebookról?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé elrontja az embert. Végig csak azt figyelik hogy pl:jön e 1 lájk a képükre, vagy hogy mikor ír már rá valaki, és még sorolhatnám

2013. aug. 17. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem a fészbukk olyan, mint valami "b" osztályos sci-fi thriller... mindenki azon kotlik, aztán végül azt veszik észre az emberek, hogy a fészbukk irányítja az életüket, és valami háttérhatalom mondja meg az embereknek, hogy mi legyen, és még ezért fizetni is fognak... (már most fizetnek, előfizetés formájában) szóval szerintem csak elnyomja az egyént...
2013. aug. 17. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Az h az unaloműzés egy új fajtája, most ha valaki nem akar menni sehová de "szórakozásra" vágyik akkor beül fb-zni.

Én magam napi 10 percet töltök rajta ha van üzent v bármi fontos ha nem akkor 2-t.

Viszont az idegesít h az fb függőket is lekockázzák.

Mikor a kocka az aki jártas az informatikában.

Attól h valaki ott ül egész nap még nem lesz szakember.

Nem beszélve arról h ez az oldal újfajta zombikat gyárt az emberből. (Ezt FAD-nek hívják.)

Mert ha nem fb-zhet akkor ideges nyugtalan...

Kész agyrém.

Én a profilomat is elrejtettem továbbá csak ismerősök ismerősei jelölhetnek be illetve láthatják az accom.

Idegen nem, velem nem fognak olyat játszani h nézzük meg az fb-jét h milyen ember miket kedvel...

HáHá megszívták azt csak én láthatom.

Senkire nem tartozik h én miket csinálok mikor vagyok fent. Én nem vagyok az a fajta h lájk lájk lájk Ide lájk oda lájk hsz-re lájk meg a bal bokámra.

Kit érdekel !!!

Mára már a kapcsolat tartást mint az eredeti funkcióját szerintem rég teljes elvesztette.

És már csak egyfajta sznob időtöltéssé vált amiben az a legjobb akinek jön a sok lájk meg hsz.

Akinek ez ízlik hát egészségére én továbbra is csak akkor fogok felmenni ha tényleg van valami értelme.

2013. aug. 17. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
én maximum akkor megyek fel FB-ra, ha jött üzenet, egyébként inkább telefonon használom, de csak a Messengert, azt is ideőpontok megbeszélésére meg beszélgetésre, vége a beszélgetésnek le is lépek onnan, pedig csak a chat-je (mert ugye a messenger az chat-elésre való) na m1, emlékszem, hogy 1x elmentem kirándulni olyan 10 emberrel, és egyszer csak előjött az egyiknek a telefonján, hogy van wifi hálózat,nyitott.És erre a 10 emberből a fele egyből megállt, és elkezdett Facebookozni... nem értem az ilyeneket, ne élvezd a friss levegőt ááá ne, hisz árt neked, inkább Facebookozz éjjel nappal, és várd meg amíg valaki belájkolja a profilképed...
2013. aug. 17. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy a pénz nagyon nagy úr! A fejlesztők túlzásba estek.

Én 2009 óta vagyok tagja az oldalnak, de akkor sokkal jobb volt. Nem volt tele nem oda való emberekkel meg minden szarral.

2013. aug. 19. 00:34
 5/5 Szergej55 válasza:
Lehetne értelmesen, jól használni, de hála a szellemi fogyatékosok tömegének, inkább már az oldal felé sem nézek, mert emberundort kapok. Ez van, ha a hülyéknek adsz valamit: szemetet csinálnak belőle. De hát ez a szint.
2013. aug. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!