Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milrt nem tudok felmenni az...

Milrt nem tudok felmenni az internetre?

Figyelt kérdés
A kérdés a következő: előfordulhat, hogy a gépem kikapcsolt állapotban nem képes arra, hogy használjam internetezésre? A haverom mondta, hogy az övé kikapcsolva is tud netezni, és hogy az enyémnek is tudnia kellene, mert ezek a mai energiatakarékos gépek már kikapcsolva is tudnak net-ezni. Namost, előfordulhat, hogy az én gépem nem energiatakarékos? Mert akkor szerintem átvertek engem. Tudja valaki a megoldást?
2009. okt. 28. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
mi az h.kikapcsolva???ha kikapcsolod sötét a képernyő....
2009. okt. 28. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Kikapcsolva ? WTF ?

Haverod nagy vetítő, gondolkozz már, ha kikapcsolja a gépet, hogy netezhet...

Másik géppel talán.

2009. okt. 28. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
haverod átvert...
2009. okt. 28. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
ez hülyeség ne higgy neki de neked minek a gép kikapcsolva?:) ha netezni akarsz egyértelmű hogy bekapcsdolod a gépet ember
2009. okt. 28. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem wifis netezésre gondoltál?
2009. okt. 28. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem láttátok még azt a beállítási lehetőséget , hogy: ez a hardwer felélesztheti standbyból a számítógépet? /Ez egyébként azt jelenti, hogy abban a slotban, ahol az a kártya van, abban "van villany" is, és működik kártya./

Ha oda pipát teszel, ha meghívják a gépedet, "feléled", és kommunikál.

Szerintem erre célozhatott kérdésfeltevő.

Üdv: StMiklos

2009. okt. 28. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
azt mondjátok nemlétezik ilyen gép? haverom nem hazudna, akkor őt is félrevezették... köszi a válaszokat, szólok majd neki :D
2009. okt. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!