DarkCR3W kérdése:
Vettem egy új TPLINK TL-W841N router készüléket. A telepítő cd végig fut, de ha nem is Dynamic IP-t adok meg akkor csak Static IP lehet. Nos megadtam, de az internetet a router nem kapja meg. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 13:11
1/7 soccerway válasza:
mivan? Ha kábelneted van állíts be dhcp-re és annyi, ,máshoz nem is kell nyúlnod, esetleg az oprendszer hálózati kapcsolatában kell még ugyanezt beállítanod.
2/7 anonim válasza:
próbáld meg ez alapján beállítani,hagyd a cd-t
3/7 anonim válasza:
A telepítő CD-t felejtsd el!
Összekötöd a routert a géppel, indítasz egy böngészőt, beírod a 192.168.1.1 címet (általában az, de rá van írva a routerre), itt kérni fog nevet és jelszót, a név admin, jelszó általában nincs.
Itt a WAN beállításoknál megadod az internetszolgáltatótól kapott adatokat.
4/7 anonim válasza:
Ha a szolgáltatódat megmondanád egyszerűbb lenne. De felejtsd el a lemezt! 192.168.0.1 a böngésződbe miközben össze vagy kötve a routerrel. Ott elméletben PPPoE/RussiaPPPoE-re állítod értelemszerűen a Network menüpont alatt. Más csatlakozási lehetőség meg nem lehetséges ha nem kapcsolódik Dynamic IP-vel! Nekem is ilyen routerem van! Szép napot.
5/7 A kérdező kommentje:
Vidanet a szolgáltató nem valami jó.
2013. aug. 17. 13:48
6/7 A kérdező kommentje:
és az interneten keresztül a 192.168.0.1 alatt is végigfut simán. Az IP címet nem tudom honnan szerezzem be ha statikus.
2013. aug. 17. 13:50
7/7 A kérdező kommentje:
Most egy Belkin routerem van de az már rossz. Dynamic IP-t használ, de azt nem tudom hogy a TP-Link miért nem képes erre.
2013. aug. 17. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!