Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi lehet a "piaci" értéke...

Mennyi lehet a "piaci" értéke egy Elite rangozású nCore accountnak?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta hogy megválnék tőle. Kidobni, és elajándékozni pedig túl nagy dolog lenne. Szóval mekkora lehet az értéke pénzben?
2013. aug. 17. 09:26
1 2
 1/16 soccerway ***** válasza:
100%
rang senkit nem érdekel, normális ember pedig ezért nem fizet. Hülyéknek pedig annyiért adod amennyiért megveszik.
2013. aug. 17. 09:41
 2/16 anonim válasza:

Szia

Egy képet tudsz mutatni a profilodról.

Ha jó a feltöltésed és az arányod, akkor én adnék érte 10e-t.

2013. aug. 17. 10:50
 3/16 A kérdező kommentje:

Az elsőnek válaszolnám:

Szerintem nem vagy tisztában vele mit jelent az nCore-on Elite tagnak lenni. Nem egy béna meghívót árulgatok, amivel az ember igazából semmire nem megy, ha csak nincs mögötte egy seedszerver. Mezei userből nem túl gyakran lesz az ember Elite tag...

Szóval igen, szerintem az ára legalább ott kezdődik amit a második válaszoló írt.

Igazából a korlátlan hit n' run az ami megéri a pénzét, ne meg a több százgiga/több terra feltöltés.

2013. aug. 17. 11:02
 4/16 soccerway ***** válasza:
100%
mezei user mire használja az oldalt? letölteni. Ehhez kell elit tagság? nem. kell jó net mióta eltörölték az arányt? nem. tehát kell seedserver a feltölteni nemakaróknak? nem. De a parasztvakítás az megy :)
2013. aug. 17. 11:07
 5/16 soccerway ***** válasza:
100%

ja és a lényeg: "A rangot minden hónapban újra kiosztjuk az éppen aktuális hó végi lista alapján. "

Tehát jó esetben egy hónapig lesz elit az account, utána már csak tag.

2013. aug. 17. 11:14
 6/16 anonim válasza:
Akkor is megér nekem 10 ezret :)
2013. aug. 17. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Elvinném 12 ezerért, 3 éve próbálok bejutni, és még eddig nem sikerült. :(
2013. aug. 17. 11:31
 8/16 anonim válasza:
20%

Lol, mit ér az ncore? Semmit. Ott a thepiratebay. Ingyenes, nyílt és minden elérhető. Annyi az egész, hogy a filmeket feliratosan kell nézni (viszont sokkal jobb minőségűek és előbb elérhetők), akinek ez gondot jelent ... A játékok, programok, +18-as filmek stb., mind mind elérhető minden gond nélkül.

Innentől aki képes fizetni egy ncore acc-ért 10+ ezer Ft-ot annak elmentek otthonról.

2013. aug. 17. 11:47
 9/16 anonim válasza:
48%
utolsó, jó nagy h-lye vagy
2013. aug. 17. 12:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Én elvinném 15k-ért!
2013. aug. 17. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!