Twitteren hogy lehet beállítani, hogy a háttér jól illeszkedjen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hogyan kell megváltoztatni, és be is tudom állítani, csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy kell azt megcsinálni, hogy ne csempeszerűen állítsa be. Igazából azt is tudom, hogy hogy kell, csak akkor meg az a gond (ha beállítom, hogy ne csempe háttér legyen), hogy a kis képet csak az egyik sarokba rakja ki. Hogyan lehet megcsinálni, hogy a kép nagy legyen és ne csempeszerű? Remélem értelmesen el tudtam magyarázni és előre is köszönöm a segítséget. xx2013. aug. 16. 20:14
1/1 anonim válasza:
Sajnos azt nem lehet beállítani, csak ugy tudod megoldani h nagyon nagy képet teszel fel... :/ Meg amugy is ha meg is lehetne csinálni hogy nézne ki úgy elnyújta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!