Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől halnak be a böngészőim...

Misi0023 kérdése:

Mitől halnak be a böngészőim pár youtube videó után?

Figyelt kérdés
Informatikus létemre nem találkoztam még ilyennel. Megnézek egy-két youtube-videót, álltalában a második már nem megy végig, egy idő után nem tölti már be. Ezzel egy időben megáll az internet látszólag. Egyik böngésző sem tölt be semmilyen oldalt. Az utorrent viszont tölt továbbra is, tehát internet van. Egy restart után minden helyreáll amíg megint nem kezdek el youtube-ozni. (a torrent le van limitálva)
2013. aug. 16. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
router mogott vagy?
2013. aug. 16. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
nálam is ez szokott lenni néha..1-2 videó megy, harmadik már eléggé döcögős...viszont nekem ettől függetlenül minden más működik tovább.
2013. aug. 16. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
igen. egy laptopról van szó és vezeték nélkül csatlakozik. de akkor sem értem, hogy a torrent meg tovább hibátlanul, más eszközökön is lehet böngészni ezen meg egyik böngészővel sem...
2013. aug. 16. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Talán a pluginnel van gond, főleg ha mindegyik böngésző azt használja. Nekem néha be szokott halni pár videó után, és utána közli, hogy a bővítmény összeomlott. De ha újratöltöm az oldalt, akkor megy.

Vagy neked az egész op.rendszert újra kell indítani, csak akkor javul meg?

2013. szept. 12. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Itt biztos nem vagy nem csak a bővítmény a hibás. Nem kapok hibaüzenetet. És nem csak a youtube hal meg. Minden. A már betöltött oldalakat tudom újratölteni. Pl megy a facebook chat is. Ellenben új oldalakat már nem hoz be. Valamint igen, az egész oprendszert újra kell indítanom :/
2013. szept. 12. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha Windows, akkor próbáld kint hagyni a feladatkezelőt (Linux->htop, stb.), hogy pörög-e valamelyik folyamat, és hogy nem zabál-e gyanúsan sok memóriát.

Esetleg a videokártya hardveres gyorsítással is lehet játszani, hátha az az oka.

2013. szept. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!