Hogyan tudok belépni a Firefox-ba, hogy az online felhasználómhoz szinkronizálja a böngésző beállításait?
Ok, akkor erre hogyan tudom használni a Sync-et?
Amikor azt mondom neki, hogy "Van már fiókom", akkor válasszam a "Nincs nálam az eszköz"-t?
Ezután meg kér valami "Helyreállítókulcs"-ot, amit nem tudok, hogy micsoda...
Valaki?
Ha esetleg valaki tudja, hogy a megoldást, akkor írja már le azt konkrétan, pl., hová lépjek be? Mire kattintsak?
Nem vagyok hülye, ne érts félre, de eddig vagy 3 oldalon beléptem már a firefox felhasználómmal, és sehol nem láttam olyan lehetőséget, aminek köze lett volna ahhoz a kulcshoz...
B. szki!!
"eddig vagy 3 oldalon beléptem már a firefox felhasználómmal"
Mi az, hogy "ezek szerinte nincs" fiókom??????
De mostmár tényleg azt gondoltam, hogy én vagyok a hülye, és a firefox felhasználó, az nem is a fiók, ezért megpróbáltam regisztrálni, azt írja az e-mail címemre, hogy már "használatban van".
Tehát van fiókom!! Azt írjátok már le, hogy milyen URL-en lépjek be, és ott mire kattintsak! Mert amit eddig leírtatok, azzal nem mentem semmire! = ahová eddig be sikerült lépnem a firefox felhasználómmal, ott nem volt olyan menüpont, amit írt a hozzászóló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!