Tudtok olyan oldalt mondani ahol tudnek angol emberekkel megismerkedni? Lent
Figyelt kérdés
az angol nyelv gyakorlasa erdekeben szerertnek emberekkel beszelni ilyen oldalt mondanatok? hulyeseggektol kimeljetek2013. aug. 14. 18:06
1/5 Goofre válasza:
Van pl a bukkit.org, vagy a minecraftforum.net, vagy bármilyen játék fórum. Én ezeken már szereztem pár ismerőst.
2/5 anonim válasza:
interpals.net
italki.org
Vagy megpróbálhatod a random-chatet, amilyen a omegle.com
csak meg kel adnod pár érdeklődési kört, és bead egy ismeretlent neked a világon bárhonnan, hogy chateljetek. Igaz, a névtelenség miatt elég sok a troll.
3/5 Kranz Niki válasza:
Próbáltad már a Facebook-on? Keress egy oldalt (pl. London), és írd rá kommentként, hogy ismerkedni szeretnél (pl. I'd like to have English friends.) Ingyenes módszer és sokféle emberre találhatsz így.
Másik ötlet: [link]
Ezen az oldalon regisztrálva bejelölheted, hogy magyar az anyanyelved és angolul szeretnél tanulni. Az oldal ezután kiad olyan angol anyanyelvűeket, akik szívesen beszélgetnek Veled, és olyanokat is, akik magyarul szeretnének tanulni. Szerintem így tuti jól lehet barátkozni.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek
2013. aug. 16. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!