Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet azt megcsinálni,...

Albán Jessica kérdése:

Hogy lehet azt megcsinálni, hogy aki fb. -n megjelöl ismerősnek azt követőnek adja be?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire érthető ez,de egyszer megjelöltem valakit és nem ismerősnek adott be, hanem csak úgy, hogy követem őt..

Hogy tudom ezt megcsinálni?

2013. aug. 13. 23:45
 1/2 Megmondó Ember ***** válasza:

Beállítások -> Fiókbeállítás -> Követők, itt tudod bekapcsolni, hogy tudjanak követni az emberek.

Ilyenkor azonban még bárki fel fog tudni venni ismerősnek is, ha teljesen ismeretlenek közül csak követőket akarsz, akkor le kell korlátozni, hogy csak ismerősök ismerősei tudjanak ismerősnek jelölni.

Beállítások -> Fiókbeállítás -> Adatvédelem -> Ki léphet kapcsolatba velem? -> Ki jelölhet engem ismerősnek?

(Alternatív megoldásként, a Beállítások melletti kis lakat szimbólum -> Ki léphet velem kapcsolatba? rész lenyitása -> Ki jelölhet engem ismerősnek?)

2013. aug. 14. 01:46
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm segítséged :)
2013. aug. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!