Szerintetek az gáz, ha Facebookon nincs 1000 ismerősöm, és nem rakok fel csak magamról 50 fényképet?
Igen, facebookozom. Mert van olyan ismerős, akit itt érek el, és nem kell felhívnom meg sms-t írnom neki pl.
Meg sokszor ha iskolával, munkával kapcsolatos információra van szükségem, azt innen tudom meg. Azért hasznos is tud lenni. Csak azt nem értem, fűnek-fának miért jelöljek vissza, hogy utána olvashassam a retardált dolgait: "esik az eső", "ma rántott húst ettem" "valaki üzit" stb.
6-os válaszoló!
Ez nem is olyan rossz ötlet!
Igazából úgy értettem, hogy jogosan néznek-e bunkónak, ha olyannak nem igazolok vissza, akik ilyen alapon jelölnek, hogy például 3 éve járt a szomszédom unokatesójával..
Nem lenne semmi baj a facebookkal, ha úgy használná mindenki, ahogy kell.
De ha egy jelképes összeget fizetni kellene minden megosztásért, meg hozzászólásért, az is már sokat javítana a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!