Mi ez a műsorfüzet a youtube-on?
Figyelt kérdés
Megnyitom a youtube-ot, ott van fent, hogy műsorfüzet. A javasolt csatornák átkerültek a másik oldali oszlopba.
A feliratkozásból csak hármat látok, (olyan kicsi az oszlop) és nem tudom levinni a nyilat, mert legalul lenne a nyíl alja, de kívülre esik, majdnem a gépem tálcájára így nem látom a nyíl alját. Csak felül látszik a nyíl.
Milyen megoldás ez?
2013. aug. 13. 03:06
1/2 A kérdező kommentje:
A feliratkozásaim legalját nem is látom, pedig a nyilat teljesen legördítettem.
2013. aug. 13. 03:12
2/2 A kérdező kommentje:
A képernyő felbontást felvettem 1152x768-ra. Így látszik a feliratkozás teljesen. De ezen nem hagyom, mert nincs videokártyám a gépemben. Csak integrált. Alaplap: Asus P5G41T-M LX.
Ezzel a felbontással bírná a gépem? Táp: 400Watt Kolink, Proci: Core 2 Duo E8400.
2013. aug. 13. 03:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!