LoOl xD kérdése:
6 megás internetem van törrent oldalakrol szoktam letölteni a letöltés jó de a feltöltés 0.1 és 1,4 Kb/s között van valamit lehetne vele csinálni hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Akár mit töltök le mindíg anyival tölt fel.2013. aug. 12. 11:31
1/3 A kérdező kommentje:
Vigor 2200 Eplus routert használok
2013. aug. 12. 11:34
2/3 anonim válasza:
A torrent úgy működik, hogy azt töltöd fel, ami neked addig lejött, és a feltöltés annyival megy, amennyi (1) a többi letöltő, mert effective tőled töltik le, (2) az interneted feltöltése.
3/3 P.O.C. válasza:
Na az még csak egy őskövület router. Korábban nekem is sz@r volt a feltöltésem, valami nagyon régi SMC vezetékes routerem volt, az fojtotta le a feltöltésemet, pedig pedig a port forward jól be volt állítva.
Nézz sebesség tesztet. Ha μtorrent -et használsz beállítások --> Sebességkalauz. Itt megtudod hogy jól működik-e a hálózat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!