Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek mi legyen a...

Egy lány *-* kérdése:

Szerintetek mi legyen a blogom témája?

Figyelt kérdés

Ilyesmikre gondoltam:

-Csajos dolgok

-Pletyka

-Mi történik velem nap mint nap (PL: Ami felháborító vagy ami nagyon jól esett)

-az életem!

Tehát ilyesmikre gondoltam! Szerintetek melyik a jobb vagy ha van ötletetek ti is adhattok! :)

2013. aug. 10. 15:10
 1/8 soccerway ***** válasza:
100%
szerintem bele se kezdj, mert ez max a barátnőidet érdekli.
2013. aug. 10. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Csajos dolgok: ha tudsz újat és érdekeset mutatni, akkor legyen ez.

Pletyka: kiről? kinek? osztálytársaidról a nagyvilágnak? senkit nem érdekel, ismijeiddel meg szkájpon dumáld meg, mert ha rátalál az alany, akkor megtép. celebekről? ott vannak a szennylapok.

A "mi történik veled" és az "életed" közt mi a különbség? Amúgy valóban, ez sem érdekel senkit, a közeli ismijeiden kívül.

2013. aug. 10. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:
És mit szólnátok ilyen vicc blog-hoz?
2013. aug. 10. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
ha magadtól nincsen fantáziád arra, hogy miről készíts blogot nem érdemes elkezdeni sem.
2013. aug. 10. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Vicc blog: ugyanazt tudom mondani, amit a csajos dologra: ha újat és jót tudsz alkotni, akkor hajrá. (De olyan 547. vicc blognak, ami összelopja a "vicces" képeket, nincs értelme.)

Egyébként egyetértek #4-el. Minek akarsz blogot, ha nem tudod miről csinálj? Nem kötelező blogot nyitni. Nem kell követni a tinidivatot, hogy létrehoznak valamit csak azért, mert divat, de egy nagy nulla tartalmilag, és elfecsérelik rá az idejüket, és sírnak ha nincs látogatójuk. Ne állj közéjük. Akkor nyiss blogot, ha van ötleted, ha van amit megoszthatsz a világgal.

2013. aug. 10. 17:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvannak a saját ötleteim csak nem tudom eldönteni hogy melyik legyen de végül is döntöttem :)
2013. aug. 10. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Kár, pedig úgy néztem volna még, ahogy kapod a flame-et...
2013. aug. 10. 18:38
 8/8 YouLive válasza:

Yeah,én is ezt mondom,az ilyen abszolút senkit nem érdekelnek,max ismerősöket,viszont pl a pletyka,a csajos dolgok meg ilyenek miatt megromolhat a viszony a barátokkal.

De,ha mindennap történne valami izgi veled,talán lenne belőle valami...

Viccoldallal meg tele van a net.

Ha nincs jobb ötleted,bele se kezdj.

Ezt tapasztalatból mondom,Nekem is van blogom.

2013. aug. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!