Szerintetek mi legyen a blogom témája?
Ilyesmikre gondoltam:
-Csajos dolgok
-Pletyka
-Mi történik velem nap mint nap (PL: Ami felháborító vagy ami nagyon jól esett)
-az életem!
Tehát ilyesmikre gondoltam! Szerintetek melyik a jobb vagy ha van ötletetek ti is adhattok! :)
Csajos dolgok: ha tudsz újat és érdekeset mutatni, akkor legyen ez.
Pletyka: kiről? kinek? osztálytársaidról a nagyvilágnak? senkit nem érdekel, ismijeiddel meg szkájpon dumáld meg, mert ha rátalál az alany, akkor megtép. celebekről? ott vannak a szennylapok.
A "mi történik veled" és az "életed" közt mi a különbség? Amúgy valóban, ez sem érdekel senkit, a közeli ismijeiden kívül.
Vicc blog: ugyanazt tudom mondani, amit a csajos dologra: ha újat és jót tudsz alkotni, akkor hajrá. (De olyan 547. vicc blognak, ami összelopja a "vicces" képeket, nincs értelme.)
Egyébként egyetértek #4-el. Minek akarsz blogot, ha nem tudod miről csinálj? Nem kötelező blogot nyitni. Nem kell követni a tinidivatot, hogy létrehoznak valamit csak azért, mert divat, de egy nagy nulla tartalmilag, és elfecsérelik rá az idejüket, és sírnak ha nincs látogatójuk. Ne állj közéjük. Akkor nyiss blogot, ha van ötleted, ha van amit megoszthatsz a világgal.
Yeah,én is ezt mondom,az ilyen abszolút senkit nem érdekelnek,max ismerősöket,viszont pl a pletyka,a csajos dolgok meg ilyenek miatt megromolhat a viszony a barátokkal.
De,ha mindennap történne valami izgi veled,talán lenne belőle valami...
Viccoldallal meg tele van a net.
Ha nincs jobb ötleted,bele se kezdj.
Ezt tapasztalatból mondom,Nekem is van blogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!