Ha 10 megás netem van mennyivel kéne letöltenem?
Figyelt kérdés
Most 350 kB/s a max amivel töltök de szerintem ez eléggé kevés.2013. aug. 10. 12:20
11/14 anonim válasza:
No, akkor megvan a GARANTÁLT, most ettől legyen boldog? Nekem is 10 megás a letöltés, soha nem mértem még 9 alatt. Ha csak 5 mega lenne elérhető, akkor egy kisebb csomagra fizetnék elő vagy szolgáltatót váltanék. Nincs azzal semmi elintézve, hogy megvan a GARANTÁLT.
12/14 anonim válasza:
Sajnos ha pattogsz akkor is ez van. El kéne olvasni az apróbetűs részt a szerződésben!!!
Azért írtam hogy ez kell ahhoz, hogy megmondjuk, hogy mennyinek kéne lennie illetve mennyi alatt lehet reklamálni. Ezzel nem tudsz mit csinálni, szolgáltatót kell váltani. Itt a 10 elméleti mellé kap 1 bites garantáltat és kész! Van amelyik szolgáltatónál 10 elméleti mellett kap 5 garantáltat. Én a DIGI-nél a 20 elméleti mellé van hogy 30-at kapok, de a 4 megabit garantált alá sosem megy. Mondjuk ezt is leírták előttem, hogy attól függ, melyik a szolgáltatód. 1 megabit garantált esetén ha megfeszülsz akkor sem tehetsz semmit, mert ennyi jár!
13/14 anonim válasza:
Te szolgáltató vagy , vagy felhasználó? Olyan bőszen véded a szolgáltatót, mintha fizetnének érte. Amúgy sem az volt a kérdés, hogy ugyan teljesülnek-é a paragrafusok ebben az esetben. Te sem örülnél, ha csak a felét kapnád a beígértnek.
14/14 anonim válasza:
Felhasználó vagyok és nem akarom a kérdezőt arra biztatni hogy menjen be reklamálni, mert marha nagy leégés lenne, hogy azt sem tudja mit használ. Hiába írnám, hogy neki van igaza és kevés a letöltési sebessége ha nem így van. Mielőtt szerződsz, el kell olvasni mit írsz alá, mert utána hiába reklamálsz. Ennyi az egész, az hogy az igazat írom és nem kábítom a kérdezőt.... szerintem ez a lényege nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!