Youtube-on csak nekem nem szürkül be a videó amit megnéztem?
Figyelt kérdés
ez előtt pár héttel még minden jól ment hogy ha rákattintok megnézem stb. és vissza lépek szürke lesz meg írja hogy megnézve most meg semmi változás ha megnézem. már próbáltam több fiókkal, előzmény törléssel más böngészővel.. lehet nem hiba hanem a youtube ki vette? nektek még megy így? remélem érthető voltam ha nem elmagyarázom másképp.2013. aug. 10. 10:46
1/1 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés, érthető, amit írtál, ez engem is érdekelne, mert nagyon jó kis funkció volt..Próbáltam beállításoknál nézelődni, "Előzmények követése" alatt feltételezném, de alapvetően be volt állítva, próbálkoztam ki-bekapcsolással, de nem változott semmit..esetleg, ha tudod rá a választ azóta, szívesen meghallgatnám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!