Facebookon le tudom tiltani valahol a meghívókat? és azt, hogy ha likeolok egy képet akkor másoknak a közös idővonalán ne jelenjen meg?
igen, de aprólékos...
Ha kapsz egy meghívót, akkor azt letiltod. Innentől arra a játékra, eseményre többet nem kapsz. Ezt minden alkalommal megteszed, amikor valaki meghív valahova.
Egy idő után már nem vagy csak néha néha kapsz értesítőt ilyesmiről.
Like. Én azt hittem, hogy ha lájkolok valamit/valakit akkor azt azért teszem, hogy mások is lássák, tetszik nekem az adott poszt.
Ha nem akarod, hogy máshol is megjelenjen, tedd azt, amit én. Nevess rajta egy jót és lépj tovább. Ne lájkold, ne oszd meg, tartsd meg magadnak az érzést...
A meghívókat úgy lehet letiltani, hogy rákattintasz a meghívóra és utána innen a játék főoldalára kattintasz és letiltod. De le lehet tiltani úgy is, hogy nem a játékot tiltod le, hanem xy összes játékfelkérését.
Azt, hogy lájkolsz valamit, már eleve látják jobb oldalt is a percről-percre részben (nem tudom mi a rendes neve).
Az, hogy kinek a hírfolyamában jelenik ez meg, azt meg az dönti el, akié a hírfolyam. Minden ismerősre be lehet állítani, hogy mennyi információra vagy kíváncsi róla. Minden esemény, csak a legfontosabb, életesemény, kedvelések, zene stb., ezt mind külön be lehet állítani.
Ha ő kíváncsi arra, hogy te miket lájkolsz, akkor látja. Ha nem, akkor nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!