Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell Twitteren?

Hogyan kell Twitteren?

Figyelt kérdés
Azt honnan lehet tudni h egy hiresembernek ha pl. ma van a szülinapja akkor ugye rengetegen tweetelnek nekik és mindig van egy ilyen "kód" szerűség amit bele kell irni az üzibe. Na azt honnan tudnám megkeresni v megnézni h egyes embereknek mi ez a kód?

2013. aug. 9. 02:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Közbe eszembe jutott a neve: trend. és Ma van az egyik nagyon kedvelt szinészem szülinapja és nem tudom h neki hogyan lehetne ezáltal üzenni
2013. aug. 9. 02:46
 2/4 anonim válasza:
Elöször is követned kell utána pedig ö tweettel valamit ès te válaszolhatsz rá tetszölegesen a válasz gombra klikelve vágod? A kod neve #-t aktuális trendek és ott meg találod..:)
2013. aug. 10. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán értem ezt :D nem az én világom de végül megtaláltam amit kerestem :D De köszönööm :)
2013. aug. 10. 18:06
 4/4 anonim válasza:
De nem muszaj csak akkor , ha tweetel! Barmikor tweetelhetsz neki. Pl, Rihanna. Rihanna igy van fent twitteren: @rihanna . Barmikor irhatsz neki : "hi, @rihanna...." Stb . :)
2013. aug. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!