Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudnak normális...

Miért nem tudnak normális oldalakra feltölteni dolgokat az emberek?

Figyelt kérdés
Akármikor amikor szeretnék letölteni egy nagyobb fájl, miért mindenki rapidshare-re vagy hotfile-ra rakja fel? Ezek az oldalak korlátozzák a letöltési sebességet a free letöltéseknél, így pl. 100 mb rapidshare-ről lejön 100-150 kb/sec-kel, míg megauploadról vagy mediafire-ről, nekem 1,8 mb is szokott lenni. Kicsit jobb az utóbbi 2 nem? Vagy van vmi trükkje az egésznek?
2009. okt. 26. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már régóta van rapidra premium elöfizetésem,és egyáltalán nem szar az a megoldás.Annyival jön a cucc így,amennyi a sávszélem.Nekem pl.: 10 megás.Mi van manapság ingyen?Semmi sem.A trükkje:fizess elő premiumra.
2009. okt. 26. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ami nekem kell torrenten megtalálom.

By:Sanyi

2009. okt. 26. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
ja neked 100-150-el jön rapidról?? nekem 70-80-al és akadozik is hogy tölt pár mp-ig aztán 0-val tölt félpercig aztán megint pár mp 70-80-al szal temég szerencsés vagy de a prémium tényleg mindent megold
2009. okt. 26. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Már régóta nem töltök rapidról, lehet mostmár rosszabb a letöltés, de éppen ezért részesítem előnyben a megauploadot, 25 mp várakozási idő ha regisztrálsz ingyen és 2mb/sec-es a korlát a free letöltéseknél is.
2009. okt. 27. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

előző vok :D

megát mostanság én is jobban preferálom de rájöttem hogy a torrent az igazi csak a visszatöltés problémás de, rájöttem hogy pl nCore-on minden fent van. találtam egy havert aki küldött meghívót és találtam egy seed szerver oldalt ahol lehet sms-ben fizetni 300 ft 2 nap 3/3 mb-es szeró és lazán feltol 50-55 gigát és ez nekem egy darabig elég :D

2010. febr. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!