Mostanában blokkolt adatforgalom. Miért?
Figyelt kérdés
Az volna a gyors kérdésem példának ami most nem tölt be ask.fm és másoknál működik illetve proxyn keresztül is fel tudok rá menni néztem. (Mielőtt az az idióta írna aki hosts fájlt nyomatta ezekre a kérdésre) tudom mire való. Nem a géppel függ össze, mert másik eszközön sem működnek az adott oldalak illetve a közelembe levőknél sem aki ennél a szolgáltatónál van. Szóval a kérdésem. Gondolom azon az elven szűrnek, hogy adott szolgáltatónál mennyien böngészik az oldalt és egy megadott számnál tiltják a többi kapcsolatot. Miért csinálják ? Mármint a válogatást, hogy egy adott "torony" kapcsolatok számát blokkolják és nem Teljes kapcsolatokból szűrnek, mert ez rohadt nagy kicseszés. Persze torrent p2p megosztásban tölthetek 120 gb egyhuzamban le sem szarják a sima oldalakat meg blokkolja aminek az adatforgalma vicc mennyiségű.2013. aug. 8. 16:37
1/3 anonim válasza:
Valószinűleg kitiltottak téged IP alapon az ask.fm-ről.
2/3 A kérdező kommentje:
Le írtam a szövegben, hogy másoknál sem működik aki körzetben lakik. Ma már voltam fent és amúgy sem szoktam sokszor feljárni csak példának tettem fel. Youtube is sokszor csinálja.
2013. aug. 8. 17:18
3/3 anonim válasza:
Ha valami kis helyi szolgáltatót használtok, ott könnyen előfordulhat, hogy az internet felé 1 IP-címetek van, és azért nem működik mástól sem. Ilyenkor lehet, hogy nem pont téged, hanem mást tiltottak ki, csak mivel közös az IP, így te is szívsz miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!