Miért nem tudom hallgatni az online radio-t?
Figyelt kérdés
...azt írja hogy a kapcsolat a területemen nem elérhető! De ezt csak párnapja írjaki, mert legalább fél éve már ezt a rádiót hallgatom. Korlátozták a hallgatóságot? De miért tették volna?!2013. aug. 7. 12:24
1/8 anonim válasza:
Melyik rádió?
Próbáld tűzfalon engedélyezni a 8000, 8001-es portokat.
2/8 A kérdező kommentje:
uhhh. pedig a linket másoltam is csak valamiért elfelejtettem beilleszteni! [link] egyértelműen nem lehet azzal baj, mert másnap már nemműködött és csak a szokásosakat csináltam a gépen.
2013. aug. 7. 12:53
3/8 A kérdező kommentje:
De ugyanúgy nem jó a többi sztésönsz... :/
2013. aug. 7. 12:55
4/8 anonim válasza:
Ezt találtam a KOIT fészbuk oldalán, egy hasonló panaszra reagálva:
"maybe you should try logging on to [link] search for KOIT in the search box, and directly open their streaming player by clicking on the upright arrow on KOIT's TuneIn station page if you can't access the station's website from Hong Kong."
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy keresgéltél, szántál rá időt, de sajna nemjutottam előrébb... :/
Utolsó neked megy? Mert az is oda irányít amit linkeltem, különben amit küldtél ismerem és már próbáltam de azért köszi! Ha valakinek sikerül és megtudja mondani mi blockolja nagyon megköszönném :///
2013. aug. 7. 16:03
7/8 anonim válasza:
Esetleg te is körülnézhetsz, vagy akár kérdezhetsz is itt:
8/8 A kérdező kommentje:
jaj már írtam nekik, nem ma kezdődött a probléma. láttam a face-üket... ott találtam rájuk. De esetleg kiírtam itt is, mert náluk nincs probléma akkor mit tudják kivéve, hogy ha nem direkt ők csinálják... így jutottam ide, mert itt hát ha van aki felismeri a problémát és jóval tudna szolgálni, mert ők ezt nem tapasztalják. És direkt normális kategóriát választottam, mert csak kioktatak volna az egyéb vagy más kategóriákban... de ugylátszik ittsem mentesülök ez alól. Nem problémázásbol, de hadd tartsam már meg a döntési jogomat, a tanácsoddal szembe.
2013. aug. 7. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!