Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez az új UPC gyorsabb...

Mi ez az új UPC gyorsabb hálózat és internet?

Figyelt kérdés

Üvegszálra váltanak? Kötve hiszem, hogy újrakábelezik az összes lakótelepet.

Akkor mitől lenne gyorsabb? Azonkívül a trágy*a feltöltési sebességük és kevéssé versenyképes áraikkal hiába gyorsítják a hálózatukat 15 év után.

[link]

2013. aug. 5. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az Orange egy mobilszolgáltató és egy mobilinternetet itthon sem és Angliában sem lehet egy vezetékes internethez hasonlítani.

Ha Angliába 4 Mbit-el megy a mobilinternet az már nagyon jó hiszen itthon az ország nagy részén örülsz ha telefonálni tudsz a mobilhálózaton, nem hogy internetezni.

2013. aug. 11. 11:39
 12/13 anonim válasza:

Itt világtól, miközben nem is tudjátok mi ez, csak találgattok. 10 éves elavult hálózatról és gazdagokról beszéltek...

Nektek semmi nem jó?

én többet fizetek a netemért, mint amennyibe Fiberpower 120 kerül, akkor én kőgazdag vagyok? Ja, persze mindezért 8 megás méret kapok (nem elírás) Szóval szerintem örülj annak amit kapsz és tedd össze a két szép kezedet, hogy nem a 29-es körzetben laksz.

2013. aug. 23. 01:12
 13/13 anonim válasza:
Én is kérdeztem egy UPC szerelőt. Igen mondta 240 mbit körül lesz akinek van optikai...... De tudod mi ha most adják a 120 mbit 6190,- Ft/hó most itthon stb.... előfizetéssel.... Lengyeleknél 5999 Ft a 250 mbit. Akkor igen. Az a baj itthon az igazi szolgáltatói árversenyhez nem is tudom mi kéne. Mikor itthon a szolgáltatások többsége drágább. Mobiltelefon, internet, áram, gáz, adó :) az adó is szolgáltatás 27% nem 10% vagy 5%
2013. aug. 23. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!