Mi ez az új UPC gyorsabb hálózat és internet?
Üvegszálra váltanak? Kötve hiszem, hogy újrakábelezik az összes lakótelepet.
Akkor mitől lenne gyorsabb? Azonkívül a trágy*a feltöltési sebességük és kevéssé versenyképes áraikkal hiába gyorsítják a hálózatukat 15 év után.
Az Orange egy mobilszolgáltató és egy mobilinternetet itthon sem és Angliában sem lehet egy vezetékes internethez hasonlítani.
Ha Angliába 4 Mbit-el megy a mobilinternet az már nagyon jó hiszen itthon az ország nagy részén örülsz ha telefonálni tudsz a mobilhálózaton, nem hogy internetezni.
Itt világtól, miközben nem is tudjátok mi ez, csak találgattok. 10 éves elavult hálózatról és gazdagokról beszéltek...
Nektek semmi nem jó?
én többet fizetek a netemért, mint amennyibe Fiberpower 120 kerül, akkor én kőgazdag vagyok? Ja, persze mindezért 8 megás méret kapok (nem elírás) Szóval szerintem örülj annak amit kapsz és tedd össze a két szép kezedet, hogy nem a 29-es körzetben laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!