Ha IPTV-n használom a Facebookot milyen információkhoz jut hozzá a T-Home szolgáltató? Akár beleláthat a teljes fiókomba?
Figyelt kérdés
Be akartam regisztrálni az interneten keresztül és az a szolgáltató kérte a hozzáférést a nyilvános adatlapomhoz és az ismerőslistámhoz. Ráklikkeltem, hogy ok, De ezek után hozzáférést kért az üzeneteimhez, születési dátumomhoz az ismerőseim különféle adataihoz.... megnyomtam a mégsem gombot, de most nem tudom, hogy ha regisztrálok mi fog látni. Valaki tudna nekem erről infót adni?2013. aug. 4. 15:46
11/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem értem, akkor miért akarja tudni a születési időmet, és az ismerőseimét, még én sem láthatom mindenkiét... és még egy csomó mindenhez kért hozzáférést.
2013. aug. 4. 18:24
12/13 anonim válasza:
Huh.... ha ennyire gázos, ne használd. Ha ennyire kétségeid vannak, kérdezd meg a T-t.
13/13 A kérdező kommentje:
A(z) T-Home Interaktív TV alkalmazás szeretne hozzáférni a következő adataidhoz: üzenetek, Hírek, kapcsolatok, kapcsolati érdeklődés, születésnap, korábbi munkahelyek, állapotfrissítések, események, fényképek, vallási és politikai nézetek, videók, személyes leírás, kedvelések, valamint az ismerőseid következő adataihoz: kapcsolatok, kapcsolati érdeklődés, születésnapok, korábbi munkahelyek, állapotfrissítések, tanulmányok, események, szülővárosok, jelenlegi városok, fényképek, vallási és politikai nézetek, videók, weboldalak, személyes leírások és kedvelések.
Bemásoltam. Ennyi mindenhez szeretne hozzáférni.
2013. aug. 4. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!