Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FACEBOOK, FONTOS KÉRDÉS?! Aki...

FACEBOOK, FONTOS KÉRDÉS?! Aki tud segítsen legyen szíves!

Figyelt kérdés
A kérdésem a következő: Facebookon az e-mail és telefon résznél a beírt e-mail címeket mindet megjegyzi még ha rosszat is írtam be valaha. Már elég sok cím felhalmozódott, még másoké is akiknek ugyanazzal a betűvel kezdődik és beléptek egyszer és ez zavaró hogy beírom a kezdőbetűt és rengeteget behoz. Mit lehetne tenni hogy azokat eltüntessem? Mikor rámegyek egy rosszra kijelölöm és jobb klikk az egyetlen használható menünek az elem megtekintése tűnik, ahol rengeteg minden bejön. Van rá esély hogy ezt valahogy megoldjam? Egyébként google chrome-ot használok. Vagy erre csak akkor ha újra lesz telepítve a gép? Előre is köszönöm szépen.

2013. aug. 4. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem a facebook, hanem a böngésző tárolja le.

Esetleg próbáld meg, hogy nyilakkal szépen lemész a listában és del gombot nyomsz. Ha minden igaz el kell tüntetni a kiválasztott elemet.

2013. aug. 4. 13:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.:) Sajnos nem jött be ha lenyitom és megnyomom, nem csinál semmit, ha kijelölöm az egyiket és azt hagyom az e-mail fülbe és úgy nyomom akkor olyan mintha kitörölné a mezőből, de ugyanúgy ott van utána ha beírom a kezdőbetűt. :// Valahogy csak meg lehetne oldani...
2013. aug. 4. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Mozillánál lehet törölni!
2013. aug. 4. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
nos lehet, de mivel chrome-ot mindeképp használok itt kellene egy jó megoldás :/ még arra gondoltam hogy kitörlöm és visszatöltöm, internet explorer-em van még ami lassú de annyi időre fel tudok lépni hogy letöltsem, előtte meg elmentem a kedvenceket hogy vissza tudjam importálni, hisz elvileg így minden elveszik, és így az e-mail címeknek is el kell tűnnie
2013. aug. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!