Google Chrome-hoz bővítmény?
Chrome -hoz nincsenek ilyen értelemben vett addonok. Szerencsére léteznek "univerzális" adblockok, amik gyakorlatilag külön programként futnak a gépeden.
Ilyen például a [link] -ról letölthető cucc.
Telepíted, majd Chrome -ban proxyként hozzáadod, h 127.0.0.1:8118.
Ezután a chrome a programon keresztül éri el a webet, a program meg kiszűri a reklámokat. Lényegében ugyanott vagy, mintha adblock plugint használnál, és ez jó minden böngészőre.
Ezt találtam:
1. Download and install Privoxy.
2. Click on the Wrench icon in Chrome in the upper right corner.
3. Choose options>Under The Hood>Change proxy settings.
4. In the Internet Properties dialog’s Connections tab, click on the LAN settings button.
5. Check off “Proxy settings” and in the address setting add 127.0.0.1 and in the port 8118.
6. If you have the option, you can also check off “Bypass proxy for local settings”.
7. Click “OK,” close Chrome and restart it.
Itt mindent megtalálsz amit keresel(még azt is amit nem keresel :D)
nekem nagyon bevált a chrome, használjátok ti is :D
Már régóta elérhető nagyon-nagyon sok bővítmény a Google Chrome-hoz. A reklámblokkoló itt tölthető le:
Nagyon jól működik, mióta használom egyetlen reklámot se láttam, nem kell semmit beállítani, csak telepíteni. Chrome4ever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!