Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS! Google Chrome-nál ha új...

SOS! Google Chrome-nál ha új lapot nyitnék meg, nem azt adja ki, hanem Delta Search-öt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy biztos oldalról (download.chip.eu) egy képszerkesztő progit. Semmihez nem tettem pipát, mégis berakott egy Toolbart, konkrétan ezt a Deltát. a programkezelőben kitöröltem, meg minden, most már a kezdőlapom is a megszokott Google, de ha megnyitok egy új oldalt, ezt adja ki és nem a megszokott új lapot. Mit csináljak? Nagyon fontos lenne! :S

Ja és ha számítana: Win7 és ugye Google Chrome

Köszi...

2013. aug. 2. 23:08
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és az Avastnak van ugye egy olyan ügyessége, hogy "Böngésző takarító". Azzal is megpróbálkoztam, de ugyanúgy megmaradt a Delta Search új lap megnyitásakor. Kétségbe vagyok esve, hogy nem tudok mit csinálni :S
2013. aug. 2. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Beállítások->Keresés->Keresőmotorok kezelése->Törlöd a Delta-t.

Kezdőlap->Átírod amire akarod. Mentés. Örülsz és megköszönöd.

2013. aug. 2. 23:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Most lehet, hogy nagyon gyökér vagyok hozzá, de: hol kell a Beállításokban keresni? Chrome? Mert ilyet, hogy keresőmotorok kezelése, nem találok :/
2013. aug. 2. 23:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja, bocsánat, megvan. Ezt már megcsináltam előzőleg, és még mindig nem jó! :S
2013. aug. 2. 23:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem az kellene, hogy ez a kép jelenjen meg, ha megnyitom az Új lap fülecskét:

[link]

És ne ez:

[link]

2013. aug. 2. 23:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most már összehoztam, sikerült. A tied is nagy segítség volt! :)

Asszem most már inkább nem töltök le semmit. Pedig mindig kiszedem a pipákat, meg minden... :|

2013. aug. 2. 23:52
 7/9 anonim válasza:
ÉN kitöröltem a keresőmotork közül, a googlet beállítottam alapnak és még a bővítmények közül kitöröltem meg még minden mást próbáltam eltávolítani de semmi nem történt!! mit tegyek?
2013. aug. 8. 18:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Én is ugyanígy voltam ugyebár, rákerestem neten, hogy lehetne eltávolítani tényleg, és akkor ezt az oldalt találtam. Le kell tölteni azt, amit ajánl (én is féltem tőle, nehogy vírus legyen, de tényleg nem az!), követni kell az utasításokat, aztán ha kész, akkor újra kell indítani a gépet, de ezt is ki fogja ajánlani, és majd utána egy gombnyomással ki lehet törölni ezt a letöltött progit. Szóval nem nehéz és tényleg sikerült is leszedni, itt a link:

[link]

Remélem, neked is fog sikerülni :)

2013. aug. 18. 20:37
 9/9 anonim válasza:
chip.eu ról ne tölts!!én egyszer onnan akartam tölteni a sony vegast.eljutott a letöltés 27%-hoz és minden kérdezés nélkül bedobot valami websearches progit a kezdölap is meg változzot.
2015. máj. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!