Mi a véleményetek erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Szerettem volna megvenni a Battlefield 1943-at PS3-on, de nem fogadta el a dombornyomott Mastercard bankkártyám se az UK, se az USA, se a Német store.(Az usa minden próbálkozásnál levont 1 dollárt.) Rákerestem google-ben és találtam egy oldalt (www.gamepointsnow.com) ahol lehet venni online PS Network cardokat. Azt írja hogy regisztrálok egy google checkout fiókot, kosárba rakom ami kell majd fizetek. 24 órán belül kiküldik a megadott e-mail címre a scannelt kártyát és kész. Valakinek van e valamilyen pozitív/negatív tapasztalata ezzel? Olvastam párat amiben azt írták hogy nagyon jó és miután fizetett 60 mp múlva ki is küldték az emailt de olvastam olyat is hogy fizetett, majd küldtek egy e-mailt hogy jelenleg nincs raktáron de a pénzt nem kapta vissza. Válaszokat előre is köszi!2009. okt. 25. 00:44
1/1 A kérdező kommentje:
Nah kipróbáltam. Mindenkinek ajánlani tudom akinek ilyen gondja van. Amint levették a pénzt, egyből jött e-mailben a scannelt kód és működött. Nyugodt szívvel ajánlom, nem átverés.
2009. okt. 26. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!