Ismeretlen honlapok megkeresése?
A Google azokban az oldalakban képes keresni amit már megtalált és indexelt (felvette a találatok listájára, függetlenül attól hogy az első tíz vagy a kétmilliomodik találat lesz egy keresésnél).
A kulcsszavakat és műveleti jeleket kell olyan módon alkalmazni, hogy minél szűkebb és pontosabb legyen a találat. Például ami idézőjelben van, arra a pontos kulcsszóra keres rá, ami akár egy mondat is lehet.
A publikus-nem publikus jelleg a tárolt változat megnyitásával megkerülhető bizonyos esetekben.
Az az oldal ami sosem volt publikus, azt a Google sem fogja felfedni.
próbáltam a szövegrészletet idézőjelek közé tenni. így semmi találat nem volt. az oldal valószínüleg mindig titkos volt. akkor nincs módszer a megtalálásra?
vagy ha tudom az oldal címét, de nekem mint külső fehasználónak nincs jogom látni, valahogy az oldalcímmel és a szövegrészlettel együtt ki tudok hozni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!