Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A torrent oldalakat mért nem...

A torrent oldalakat mért nem tudják bezáratni?

Figyelt kérdés
Ez talán inkább jogi kérdés de én sose tudtam.

2013. júl. 30. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert többe kerülne az összes felkutatása és törvényes elintézése, mint akik ezzel foglalkoznak és hasznot hoznának rajta. Illetve mindig is lesz torrent csak más technológiával röviden egy gépről megosztás az egész ezért a torrent nem csak illegális funkciókat lát el.
2013. júl. 30. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok folytatom itt.

Általában Proxy címek mögött vannak és mire kinyomozzák az eredeti szerver helyét és oda mennek rég nincs adat rajta és feleslegesen utaztak és intézkedtek. Ezért külföldön helyezik el ezeket a szervereket jó messze pl Oroszország, mert egyeztetni kell az ottani rendőrséggel is az akcióról és ezek folyamata nem 1 nap és bőven van idő a tulajnak lelőni a szervereket és megmenekíteni.

2013. júl. 30. 08:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Aham akkor ez a proxy server hasonló az anonim webböngészéshez?
2013. júl. 30. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!