Létezik olyan progi, amit ha feltelepítek a laptopomra, a dátum mellett a névnapot is mutatja?
Ez pedig egy Chrome kiegészítő.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
SimkoL megnéztem a programod.
Tulajdonképpen egyszerű, annyit tud amennyit tudnia kell, se nem többet, se nem kevesebbet. Külön tetszett, hogy maga a felirat pozíciója szabadon változtatható volt. Ami nem tetszett az mindössze 3 dolog volt:
A menübe vannak felesleges dolgok, mint pl. a felbontás (legalább is én nem tudtam mire vélni).
A popupmenu nem záródott be amikor félrekattintottam vélhetően mert natív kódból lett megírva nem pl. trayicon komponenssel.
És a legfélelmetesebb, a memóriaszivárgás. Azt láttam, hogy mp-enként ellenőrzi a program az aktuális dátumot ezzel rengeteg felesleges munkát végrehajtva a program és nem mellékesen mp-enként +16K memóriát felemésztve ami hosszabb működés során gondokat okozhat.
Remélem tudtam segíteni, a vipdays is saját szerzemény, szívesen várom az észrevételeket.
#8: Köszönöm az észrevételeidet főleg a harmadikat.
Az az igazság nem sok időt fordítottam a programra. Kiküszöböltem a hibát - le is cseréltem a file-t az oldalon.
A felbontás állítás azért van benne mert magamnak írtam a progit és ha ultizok nagyon kicsi a kép, szemüveg nélkül nem látom rendesen. Ezért nem is menti el a windos :)
..és igen, nem TrayIcon komponenssel készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!