Nem találja az internetet. Hogy kell?
Heló, nekem nincs routerem, de én így csináltam meg:
vezérlőpult > hálózat és internet > internetbeállítások > kapcsolatok > hozzáadás
kiválasztod az internet tipusát (nekem szélessávú PPPoe)
beírod az internetszolgáltatótól kapott nevet és jelszót, megadod a kapcsolat nevét. Aztán újraindítottam a gépet, és a tálcán jobboldalt az internetes gombhoz a piros x helyett egy sárga háromszög került. Rányomtam a gombra és csatlakoztam a névvel és a jelszóval. Vezetékesnél így kell. Routerem még soha nem volt, de nem lehet nagy különbség.
#1: Ha routere van, akkor nehogy már a számítógéppel állítsa be a kapcsolatot.
A Windows újra telepítése semmilyen módon nem érinti a router beállításait. Az van amit a #2 mond, hiányzik a hálózati kártya drivere, ezt kell feltelepíteni. Ha nincs meg a driver lemez, megtalálod a laptop/alaplapgyártó honlapján. Ha vezetékes hálózati kártyáról van szó, akkor a driver feltelepítése után egyből menni fog a net. Ha pedig vezeték nélküli (Wi-Fi) kártyáról, előbb meg kell keresni a Linsys router Wi-Fi hálózatát, csatlakozni és megadni a Wi-Fi jelszót (ha van).
Mint mondtam, nem a routerhez kell telepítőlemez, hanem a hálózati kártyához!
Ahhoz meg tudni kéne, pontosan milyen számítógépről van szó?
Processzor: AMD A6 3650 F1
Memória: DDR3 1330 mhz
Videókártya: AMD RADEON HD 6530D
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: GIGABYTE GA-A55M-S2HP
Merevlemez: 250GB SAMSUNG HD 256GJ SATA2
Ház: fekete mATX
Tápegység: 400W ATC 12cm
Egy kicsit legörgetve az oldalt, válaszd ki, hogy 32 vagy 64 bites a Windows 7-ed. Aztán már csak letölteni kell...
Na pont elkéstem :)
De az a fontos, hogy megvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!