Valaki elmagyarázza, mire jó a hashtag?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mitől lesz olyan raj valaki, ha folyton azt írogatja? És eredetileg mire lett kitalálva (ha jól emlékszem, a Twitteren)?2013. júl. 28. 00:34
1/2 anonim válasza:
"Minden egyes hashtag a bejegyzésben link lesz, amikre kattintva egy olyan hírfolyamra jutunk, amelyikben az ahhoz a hashtag-hez tartozó bejegyzések vannak felsorolva.
Persze nem csak a saját bejegyzéseink fognak itt megjelenni, hanem más Facebook oldalak illetve magánszemély profilok által írt olyan publikus (!) bejegyzések is, amikben szintén benne van az a hashtag.
Ezeknek a speciális hírfolyamoknak önálló linkjük is lesz, vagyis kívülről is belinkelhetjük őket."
Mint írják, nem jó túlzásokba sem esni. Ha nem esünk túlzásokba, elég hasznos dolog.
Hogy miért írnak egy mondatban minden szót hashtag-el én sem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!