Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laggol az internet?

Laggol az internet?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy nincs internetre kötve a gépem, de néha elviszem hogy frissüljenek a programok meg a windows stb. Szóval ha felmegyek netezni rendesen megy pár másodpecig aztán hirtelen beakad és mintha misem történt volna megy tovább, aztán kezdi újra. Gondolkodtam hogy flash playerrel lehet valami baj, így kerestem egy újabb verziót letöltöttem, de semmi nem változott. youtubon meg ha nézek videót ugyanígy laggol, viszont ha teljesképernyőre állítom akkor akár 1080p-ben is vígan megy. Mitől lehet ez? Hogy csináljam meg?

2013. júl. 26. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a net akad inkább a géppel lehet vmi, de próbáld meg újra indítani a router-t!
2013. júl. 26. 16:52
 2/2 A kérdező kommentje:
A routerrel semmi baj, mert van rajta egy másik gép és azon jól megy, azt meg tudom hogy a géppel van baj, csak a kérdést nem tudtam hogy fogalmazzam meg :D A megoldás egyébként még mindig nincs meg. Vírusírtót is futtattam talált 9 darab vírust, el is távolította, de még mindig ugyan az a probléma.
2013. júl. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!