Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csinaljak ha nemjo az...

Dododo kérdése:

Mit csinaljak ha nemjo az ask? Mar 2hete nemtudok belepni. Valaki segitseen!

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Jujj most mi lesz? Megáll a világ, atya ég...
2013. júl. 26. 12:27
 2/7 A kérdező kommentje:
-.-
2013. júl. 26. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy ezen aggódtok hogy nem tölt be az ask fm...Csinálnátok valami értelmes dolgot is az interneten, és nem azért rinyálnátok hogy valaki névtelenül kérdezett vagy leoltott..
2013. júl. 26. 12:32
 4/7 anonim válasza:

Hogy mit csinálj? Hát, először is tanulj meg magyarul írni. Elég szánalmas ez a kifejezésmód, amikor valaki nem tudja még a legalapvetőbb szavakat se normálisan leírni. Ha ezzel végeztél, akkor figyelmedbe tudnám ajánlani az olyan dolgokat, mint például az olvasás. Nem tudom ez a titokzatos és idegen hangzású kifejezés neked mond-e valamit, vagy én vagyok túl őskövület.

Üdv,

18/L nem éppen egy üresfejű internetp*csa típus

Ja, még valami. Minden sértés nélkül mondom: attól, hogy facebookon kiírogatjátok naponta százszor, hogy "valakííí üzííít?!?!" attól még senki nem fog írni. Ha kíváncsiak lennének rátok, akkor már rég írtak volna, ha meg magasból sz*rnak a fejedre, akkor erre sem fognak reagálni...

2013. júl. 26. 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Figyelj! Nemvagyok kivancsi az ilyen hulye valaszokra.Ez az oldal nem azert van,hogy kerdezzek? Akkor meg? Ha nem tetszik nemkell kommentelni-.- Es hogy jon ide a facebook? Nagyon elegem van,hogy nincs egy normalis valaszolo se.Mindenki okosabbnak akar tunni,mikozbe ugyan azt csinaljak mint a tobbiek,a gep elott ulnek es varjak hogy epp mikor tudnak belekotni valakibe. Szanalmas:) :*
2013. júl. 26. 23:30
 6/7 anonim válasza:

Nem tökmindegy, hogy a Facebook vagy ez a szar? Ugyanolyan színvonaltalan hülyeség mindkettő, és tele van a magukat olyan nagyon okosnak gondoló tinir*bancok szánalmas dolgaival. Nekem meg abból van elegem, amikor az ilyen szellemileg lesüllyedt, unatkozó dedósok tízpercenként kiraknak valami egetverően "érdekes" dolgot, naponta cserélgetik a rosszabbnál rosszabb (új állatfaj a földön: kacsacsőrű ember) profilképeiket, aztán persze elvárják, hogy minden ilyen böszmeség mellett 100000 lájk szerepeljen. Erről az ask fm világotverő hülyeségről meg ne is beszéljünk, ettől lejjebb már nem sok minden van. :SS

De hát nem véletlenül mondják, hogy az emberiség a saját hülyeségeivel mindig egy-egy újabb ásónyomot kapar a saját sírgödrébe...

2013. júl. 28. 14:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha te nemszereted ezeket,az engem nemnagyon tud erdekelni;D en szeretek askozni is meg fbzni is. Meg,feltettem egy kerdest,amire varok egy normalis valaszt;)
2013. júl. 29. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!