Tomikaf1 kérdése:
Néha le fagyik a gépem és utána nem adja be a facebookot mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 12:13
1/5 anonim válasza:
hát eszeveszetten kerestem az általad leírt hibát a Google-n de csak ezt találtam:
2/5 A kérdező kommentje:
[link] a https át van húzva egy piros csíkkal mind a 2 böngészömön(Google Chrome,Mozilla Firefox)
2013. júl. 26. 12:18
3/5 anonim válasza:
Nekem megzavarta a rendszert a Face sok vacakja, pedig a Chrome-ban van Adblock Plus és használok Ccleanert is. Mi a megoldás? Facebookra Inkognitó módban kell felmenni, be kell kapcsolni az Adblock Plust, letiltani a felugró ablakokat és kilépés után nagytakarítani a Ccleanerrel, sőt úgy kell beállitani a böngészőt, hogy kilépéskor törölje a sütiket.
4/5 anonim válasza:
Millióegy reklám és cookie. Ezek okozzák a bajokat.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. júl. 26. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!