Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy működik ez az Adsense?...

Hogy működik ez az Adsense? Sürgős!

Figyelt kérdés
ma aktiváltam youtubeon a bevételszerzést,de igazából ez nekem nem kell,csak a indexkép meg egyéb szolgáltatások.ugye így minden aktiválva lett,de viszont pénzt nem akarok keresni vele meg semmi.hogy működik ez?most e miatt le tilthatnak?vissza lehet csinálni?a csatornabeállításoknál a bevételszerzést már kikapcsoltam,de a bevételszerzés még engedélyezve van,de a bónuszok megmaradtak,indexkép,stb.most mit tegyek?ha így hagyom nem lesz semmi baj?mert ugye semmi adatot nem kértek kifizetésként,nekem csak a bónuszok kellenének.ha így hagyom nem lesz semmi baj?

2013. júl. 25. 23:26
 1/1 5510 válasza:

ha csak a bónuszok kellenek, akkor csupán annyi a dolgod, hogy a telefonszámoddal regisztrálsz. De szerintem ez már neked megvan.

Az adsense egy elég hosszú folyamat, még semmit sem kezdtél el, csak lehetővé tetted a bevételszerzést, amit ugyanúgy ki is kapcsolhatsz.

2013. júl. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!