Hogy tudok úgy belépni a facebookba, hogy ismerőseim ne lássák, hogy fent vagyok? Nem szeretnék chattelni. Hogy tudom azt elrejteni, hogy senki se lássa, mikre megyek rá, (közösség, stb) hogy mi tetszik nekem, mik a kedvenceim?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 16:15
1/6 anonim válasza:
chat kikapcsolása, és beállításoknál csak te lásd az idővonalad..
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!!
2013. júl. 25. 23:39
3/6 anonim válasza:
De ha valamit lájkolsz, azt a jobb oldali percről-percre rovatban ettől függetlenül látni fogják az ismerőseid.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!Hogy tudom onnan magam kitörölni abból a percről-percre rovatból?
2013. júl. 28. 14:58
5/6 anonim válasza:
Sehogy.
És ha lájkolsz valamit, például egy ismerős képét, bejegyzését, vagy hozzászólsz, azt meg eleve látják a kép bejegyzés) alatt.
Kilépéskor legyen a chat kikapcsoplva, akkor a legközelebbi belépéskor is úgy lesz, tehát fel se villan a zöld kör.
Ilyenkor viszont te sem látod, hogy ki van fenn.
Ne lájkolj semmit, ne szólj hozzá semmihez (esetleg zárt csoportban), akkor nem veszik észre, hogy beléptél.
Ha mégis lájkolni akarsz, vagy hozzászólni, akkor (mivel úgyis látják) annyi időre inkább kapcsold be a chat-et, különben elkönyvelik magukban az ismerősök, hogy rejtőzködsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!
2013. júl. 31. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!