Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szed lassabban a netem?

Miért szed lassabban a netem?

Figyelt kérdés
Tarros 30MB-os internetem van és amikor bekötötték 3.5Mb/s-al szedett egyfolytába, de elromlott és kicseréltük a hálókártyát.Most jó a net csak lassabban szed bármit is szedek: 3.0MB/s-al meg e körül.Miért van ez?

2013. júl. 25. 15:04
 1/5 anonim válasza:
hálókártya drivert nezted? ha van fent lehet h nem friss. frissiteni kellene
2013. aug. 4. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Még nem néztem,de majd most!:)
2013. aug. 5. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy az illesztőprogram naprakész:s
2013. aug. 5. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Az a 30 MB (MegaBájt) inkább 30 Mbps (Megabit/másodperc), pontosabban: 30720 kbps (kilobit/másodperc) - legalábbis a [link] oldal szerint.

2. Ez a sebesség a MAXIMUM sebesség. Te pedig valószínűsítem kimérsz 3 MBps (MegaBájt/másodperc) sebességet. Az pedig 3*8 = 24 Mbps-ot (24000 kbps-ot). Az pedig a csomagban GARANTÁLT 15360 kbps felett van.

"de elromlott és kicseréltük a hálókártyát"

Mi romlott el (tán vihar okozta túlfeszültség)? Miért kellett kicserélni a hálókártyát? Nem érintette ez a számítógép vagy a hálózat (routert, modemet, stb...) többi részét?

2013. aug. 13. 00:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Tölteni töltött le csak ha fel akartam menni a netre akkor állandóan hibát írt ki,hogy nem tudja betölteni a weblapot és ezért cseréltük ki a hálókártyát az internet most jó csak a letöltés lassabodott...
2013. aug. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!